MINISTAR ŠUKER I OVE GODINE DONIRAO DOMOVE ZA DJECU BEZ PRIMJERENE RODITELJSKE SKRBI UOČI BOŽIČNIH BLAGDANA

Ministar financija Ivan Šuker i ove je godine donirao domove za djecu bez primjerene roditeljske skrbi uoči božičnih blagdana kako bi ta sredstva utrošili za ono što im je najpotrebnije.

Ministar financija Ivan Šuker i ravnatelj Porezne uprave Ivica Mladineo potpisali su danas Odluku kojom se daje jednokratna novčana pomoć za šesnaest domova za djecu bez primjerene roditeljske skrbi u Republici Hrvatskoj u ukupnom iznosu od 160.000.00 kuna uz najljepše želje za božične i novogodišnje blagdane.

"Nadamo se da ćemo ovom donacijom uljepšati nastupajuće blagdane djeci u domovima bez primjerene roditeljske skrbi", kazao je ministar financija Ivan Šuker.

Svakom domu - Domu za djecu i mlađe punoljetne osobe "Maslina" iz Dubrovnika, "Vladimir Nazor" iz Karlovca, "Svitanje" iz Koprivnice, "Lipik" iz Lipika, "Ivana Brlić Mažuranić" iz Lovrana, "Klasje" iz Osijeka, "Braća Mažuranić" iz Novog Vinodolskog, "Pula" iz Pule, "Izvor" iz Selca, "Vrbina" iz Siska, "Slavonski brod" iz Slavonskog broda, "Maestral" iz Splita, "Sveta Ana" iz Vinkovaca, "Dom za djecu" iz Zagreba, "Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava" iz zagrebačke Dubrave i "Specijalna bolnica za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra - Zagreb" iz Bistre - donirano je 10.000 kuna.

Sredstva za novčanu pomoć za šesnaest navedenih domova za djecu osigurana su iz posebnih sredstava Porezne uprave, zahvaljujući ostvarenim uštedama u poslovanju.



Pisane vijesti