Pristigla jedna ponuda za usluge savjetnika za privatizaciju Hrvatske poštanske banke d.d.

U prostorijama Ministarstva financija održano je javno otvaranje ponuda u otvorenom postupku javne nabave za usluge savjetnika za privatizaciju Hrvatske poštanske banke d.d.

Do krajnjeg roka za dostavu ponuda koji je istekao danas u 12:00 sati zaprimljena je jedna ponuda na način i u skladu s uvjetima i zahtjevima iz Dokumentacije za nadmetanje. Ponudu je predala zajednica ponuditelja koju čine gospodarski subjekti: KPMG Croatia d.o.o. iz Zagreba; KPMG Advisory Ltd. iz Budimpešte i Šavorić&Partneri odvjetničko društvo d.o.o. iz Zagreba.

Osim toga, do isteka roka za dostavu ponuda u Ministarstvu financija zaprimljena je još jedna ponuda koja nije otvorena jer nije bila dostavljena na način i u skladu s zahtjevima iz Dokumentacije za nadmetanje, s obzirom da na vanjskom omotu u kojem je dostavljena ponuda nisu bile navedene oznake izgleda propisanog Dokumentacijom za nadmetanje.

Nakon izvršenog pregleda i ocjena zaprimljene ponude, Ministarstvo financija će, sukladno odredbama Dokumentacije za nadmetanje i važećeg Zakona o javnoj nabavi, najkasnije u roku od 30 dana od dana javnog otvaranja ponuda donijeti odluku o odabiru ili odluku o poništenju.



Pisane vijesti