Djelatnici Ministarstva sudjelovali na HT B2Run utrci na jezeru Jarun

Slika /slike/vijesti/novo/20191003_190931 (1).jpg

Djelatnici Ministarstva financija sudjelovali su danas na HT B2Run amaterskoj utrci koja je održana u 18 sati na zagrebačkom Jarunu. Ekipa trkača Ministarstva sastojala se od 18 zaposlenika iz raznih sektora te je, u ugodnoj atmosferi i izvrsnom raspoloženju, otrčala svih 5 kilometara.

U konkurenciji od 8.000 trkača iz 414 tvrtki Ministarstvo je zauzelo 131. mjesto. Nakon utrke trkačima se pridružio potpredsjednik Vlade RH i ministar financija Zdravko Marić.

HT B2Run je amaterska utrka kojoj je cilj poticanje korporativnog sportskog duha, od zdravog načina života do izmjene iskustava i širenja mreže poslovnih kontakata. U Hrvatskoj su ove godine, osim u Zagrebu, održane utrke u Rijeci, Osijeku i Splitu. Utrka od ove godine ima i humanitarni karakter. Svi trkači - sudionici svojim su 'trkačkim vremenom' mogli učiniti dobro djelo. Tijekom sve četiri utrke mjerilo se najbrže prolazno vrijeme svih trkača u sva četiri grada, a najbrži grad nagrađen je programom digitalnog opismenjavanja lokalnog stanovništva. Do ovogodišnjeg humanitarnog cilja najbrže je dotrčao grad Split, čijim će stanovnicima tehnologija postati dostupnija i razumljivija, a samim time, poboljšat će se kvaliteta života.

 



Pisane vijesti