16. travnja 2021. objava Kataloga izobrazbe za 2021.g.

Sektor za harmonizaciju razvoja sustava unutarnjih kontrola, kao Središnja harmonizacijska jedinica Ministarstva financija, temeljem članka 41. stavka 2. točke d) Zakona o sustavu unutarnjih kontrola u javnom sektoru (Narodne novine, br. 78/15 i 102/19) nadležan je za organizaciju izobrazbe za rukovoditelje i osobe uključene u koordinaciju razvoja sustava unutarnjih kontrola te unutarnje revizore.

Obavještavamo Vas da je Katalog izobrazbe za 2021. godinu izrađen i objavljen na mrežnim stranicama Ministarstva financija u dijelu Unutarnja revizija/Izobrazba/Kontinuirana izobrazba/Katalog izobrazbe.

Katalog izobrazbe je koncipiran u dva dijela: 
A. u prvom dijelu se nalazi popis vrsta izobrazbe za rukovoditelje i osobe uključene  u koordinaciju razvoja sustava unutarnjih kontrola 
B. u drugom dijelu se nalazi popis vrsta izobrazbe za ovlaštene unutarnje revizore za javni sektor.
Katalog izobrazbe je informativan, a prijave za izobrazbu zaprimaju se po obavijesti i uputama Središnje harmonizacijske jedinice. 

Obzirom na trenutno stanje proglašene pandemije koronavirusa, svi predviđeni moduli i radionice planiraju se, za sada, provesti u on-line obliku. Ukoliko će epidemiološka situacija dopustiti, ne isključuje se provedba istih u fizičkom obliku.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Središnjoj harmonizacijskoj jedinici, Službi za organizaciju izobrazbe:

Voditeljica Službe
Andreja Marović
andreja.marovic@mfin.hr
01/4585-920