Održan 18. Godišnji seminar unutarnjih revizora u javnom sektoruU kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, 30. studenoga 2023. održan je 18. Godišnji seminar unutarnjih revizora u javnom sektoru, na temu: Sinergijski učinak unutarnje revizije u javnom sektoru.

Seminar je otvorila Danijela Stepić, glavna državna rizničarka, a sudionike su pozdravili prodekan za studente i studijske programe, izv. prof. dr. sc. Jakša Krišto ispred Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i mr.sc. Niko Raič ispred Središnje harmonizacijske jedinice.Na seminaru su predstavljene recentne aktivnosti u području sustava unutarnjih kontrola, novosti vezano uz Međunarodni okvir profesionalnog djelovanja, predstavljen je i sudionicima podijeljen novi Priručnik za unutarnje revizore, prezentirana je suradnja Agencije za reviziju sustava provedbe programa Europske unije i unutarnje revizije, dok je popodnevni dio seminara bio rezerviran za panel raspravu o sinergijskom učinku rada unutarnjih revizora, uz sudjelovanje unutarnjih revizora iz institucija s različitih razina, s ciljem razmjene njihovih iskustava u provedbi zajedničkih revizija.Seminaru je prisustvovalo 225 unutarnjih revizora.

Ovim putem, još jednom, zahvaljujemo svim predavačima kao i sudionicima 18. Godišnjeg seminara unutarnjih revizora a posebice Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na ustupanju prostora za održavanje seminara.